Brf Tällberg

Just nu pågår planering för att skapa ett nytt fritidsboende i Tällberg med bostadsrätter, Brf Tällberg.

Projektet ligger vid Bergbacken i Tällberg mitt emot infarten till Dalecarlia Hotell och SPA och kommer få en panoramautsikt över Siljan med sitt fantastiska läge.

Planen är att bygga 17 st bostadsrätter med 3 typer av storlekar på lägenheter.

  • 2 rum och kök, 2-3 bäddar, 1 badrum, balkong, loftgång, förråd, 50,6 m2
  • 3 rum och kök, 4-6 bäddar, 1 badrum, balkong, loftgång, förråd, 67,1 m2
  • 4 rum och kök, 6-8 bäddar, 2 badrum, balkong, loftgång, förråd, 86,4 m2

Varje lägenhet har egen parkeringsplats med motorvärmare mm.

INTRESSEANMÄLAN
Är ni intresserad av att få förhandsinformation om projektet, skicka ett mail till anders@tallbergsboende.se

Kontakta projektledare Anders Sandberg på 0705939394 för mer information och intresse för en bostadsrätt.

Planlösning 2 rum och kök, 50,6 m2
Exempel på planlösning för en lägenhet 2 rum och kök. Alla lägenheter har panoramautsikt mot Siljan med stor balkong. Planlösningen är skapad med de sociala ytorna mot utsikten med kök och vardagsrum. Ett sovrum med dubbelsäng samt ett möjlighet att ha en bäddsoffa beroende på önskemål med antal bäddar. Rymligt badrum med dusch, wc samt plats för tvättpelare mm. Entré har en rymlig hall med bra förvaring. Förråd till lägenheterna finns vid entrén till lägenheten på loftgången samt extra förråd på balkongen.

Planlösning 3 rum och kök, 67,1 m2
Exempel på planlösning för en lägenhet 3 rum och kök. Alla lägenheter har panoramautsikt mot Siljan med stor balkong. Planlösningen är skapad med de sociala ytorna mot utsikten med kök och vardagsrum. Två sovrum varav ett större med dubbelsäng samt ett sovrum med plats för våningssäng eller enkelsäng beroende på önskemål med antal bäddar. Rymligt badrum med dusch, wc samt plats för tvättpelare mm. Entré har en rymlig hall med bra förvaring. Förråd till lägenheterna finns vid entrén till lägenheten på loftgången samt extra förråd på balkongen.

Planlösning 4 rum och kök, 86,4 m2
Exempel på planlösning för en lägenhet 4 rum och kök. Alla lägenheter har panoramautsikt mot Siljan med stor balkong. Planlösningen är skapad med de sociala ytorna mot utsikten med kök och vardagsrum. Tre sovrum varav ett större med dubbelsäng samt två sovrum med plats för våningssängar eller enkelsängar beroende på önskemål med antal bäddar. Ett större badrum med dusch, wc samt plats för tvättpelare samt ett mindre badrum med dusch och wc.
Entré har en rymlig hall med bra förvaring. Förråd till lägenheterna finns vid entrén till lägenheten på loftgången samt extra förråd på balkongen.