Bygg ert drömhus!

I samarbete med arkitektbyrå Jandieke Noback från Mora och byggföretaget Mjöberg Bygg Mora kan vi presentera följande olika husmodeller och förslag som följer detaljplanen.

Arkitektbyrå Jandieke Noback
En arkitekt som är väl inläst på detaljplanen och har känslan för att rita hus och inredning i dalarnas tradition blandat med nytänk.
Kontakt: 0250 595960, 0730756916, arkitekt@jandieke-noback.se – www.jandieke-noback.se

Mjöberg Bygg AB (Mora)
Ett byggbolag vi gärna rekommenderar från Mora som byggt många privata hem och arkitektritade hus kring hela Siljansområdet.
Kontakt: Jonas Mjöberg, 0250-180 10, info@mjobergbygg.sewww.mjobergbygg.se

Sjöängsgården 120 m2

Här ser ni ett förslag på ett arkitektritat hus av Jandieke Noback på tomt nr 8 med 120 m2 boyta. Huset är på 5 rum och kök och har fina sociala ytor på plan 1 och sovrum och allrum på plan 2. På gården finns även en carport med förråd inritad, men det går även att få ett fullstort garage på 50 m2 enligt detaljplanen. Detta förslag kan lätt anpassas efter era behov. Hör gärna av er med funderingar och idéer.

Sjöängsvillan – 172 m2

Här ser ni en lite större arkitektritad villa på tomt nr 7 på 172 m2 i två plan, även denna ritad av arkitekt Jandieke Noback. Hör finns stora sociala ytor på plan 1 med en separat avdelning med bastu och badrum med utsikt. På plan 2 finns fyra sovrum och allrum. På tomten finns en carport med förråd inritad, det även att bygga ett fullstort garage på 50 m2 enligt detaljplanen.

Detta är ett förslag som vi anpassar efter era behov. Hör gärna av er med idéer och era förslag.

Sjöängens fritidshus – 65 m2 + loft

Just nu ritar vi på ett fritidshus som skall passa detaljplanen. Hör gärna av er med idéer och era förslag.